SUNĂ ACUMMAP
SELECT LANGUAGE Selectati Limba Select Langue

Salonul de masaj Artemis Bucuresti

Programeaza-ti acum momentul tau de placere.

Pentru ca fiecare clipa conteaza.

Cauti masaj senzual in Bucuresti?

Tu cand vrei sa ne faci o vizita?

Adresa:Dute la locatieStrada General Constantin Coanda 13, Sector 1, Bucuresti, Romania

Zona: Piata Victoriei

 

Telefon programari: 0727 861 111

Telefon programari WhatsApp: 0732 855 488

E-mail: artemis.masaj@gmail.com

Web: www.masajartemis.ro

Programul este:
Luni-Sambata:
12:00 AM– 03:00 PM
Duminica:
14:00 AM – 02:00 PM

Salonul Artemis Masaj Bucuresti a inteles in totalitate faptul ca fiecare in parte este unic prin felul sau, astfel ca a pregatit pentru dumneavoastra cateva incaperi destinate masajului senzual, fiecare in parte avand specificul ei, astfel incat sa corespunda cat mai bine cu starea dumneavoastra de spirit. Unul dintre cele mai importante lucruri pe care salonul nostru a reusit sa le faca este acela de a transforma masajul intr-o adevarata arta care va face sa uitati, macar pentru cateva clipe de toate problemele.

Salonul se impune tuturor clientilor nostri in primul rand prin profesionalism, dar si printr-o atmosfera unica creata in functie de preferinte. Datorita faptului ca Artemis Masaj Bucuresti este unul dintre cele mai reprezentative saloane de masaj, aici veti beneficia de sedinte de inalta calitate, deoarece dispunem de de o echipa mereu vesela si mereu interesata sa ofere clientilor sai clipe de neuitat.

Cauti masaj senzual in Bucuresti? Discretia este unul dintre principiile noastre de baza, iar pe langa o gama larga de servicii complete de masaj senzual, la noi veti putea beneficia totodata si de confidentialitate. Aici, maseuzele se transforma in adevarate zeite pentru fiecare client in parte, fiind impunatoare, senzuale, reusesc prin simple atingeri sa starneasca in fiecare dintre cei care ne aleg, placeri nebanuite.